KIRIKKALE / MERKEZ - Leyla İsa Aktuğ Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104.yıl dönümü büyük bir coşkuyla kutlandı.

Nis

Okul Sporları kapsamında Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen BOCCE müsabakalarında okulumuz öğrencileri KÜÇÜKLER kategorisinde hem KADIN, hem de ERKEK takımımız İl Birincisi olmuştur. Ayrıca 5-A sınıfından Mustafa Çınar Şengül ve 6-A sınıfından Melisa Nur İLERİ Petank Sayı şampiyonu olmuşlardır.

Aynı yarışmaların YILDIZLAR kategorisinde hem KADIN, hem de ERKEK takımımız İl Üçüncüsü olmuşlardır.

İki gün süren müsabakalar sonunda okulumuz toplamda İl Üçüncüsü olmuştur. Sporcu öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmeni Mesut ERGİŞİ hocamızı kutlar şampiyon olan takımımıza İlimizi temsilen katılacakları Bölge Şampiyonasında başarılar dileriz.

Mrt

Kütüphaneler Haftası (25-31 Mart ) 25-31 Mart olayısıyla Türkçe öğretmeni Sebahattin SARI'nın rehberliğinde öğrencilerimizin hazırladığı programın sunumu yapıldı.

Mrt

"Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor.

Bir hilal uğruna Ya Rab, ne güneşler batıyor."

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü, öğrencilerimizin hazırlamış olduğu program ile kutlandı.

Mrt

İstiklal Marşımızın kabulünün 103.yılını büyük bir coşku ve heyecanla okulumuzda kutladık.

Mrt

Deprem anında yapılması gerekenlerle ilgili bilgilendirme yapıldıktan sonra deprem tahliye tatbikatı yapılarak toplanma alanında başarılı bir şekilde toplanılmıştır.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle okulumuzda tören düzenlendi. Okul Müdürü Mehmet YILDIZ ve Sınıf Öğretmeni Mahmut GÜR ’ün konuşmalarının ardından öğrenciler tarafından çeşitli şiirler ve şarkılar okundu.

Emekliliğe ayrılan bir önceki okul müdürü Sefayet ÖZBEK ‘e “Hizmet Şeref Belgesi” takdim edildi.

Cumhuriyetimizin 100.yılını okulumuzdaki törenle coşkuyla kutladık.

Okul Müdürümüz Mehmet YILDIZ okulumuzdaki görevine başlamıştır.