KIRIKKALE / MERKEZ - Leyla İsa Aktuğ Ortaokulu

OKULUMUZ TARİHÇESİ

Mrt

Okulumuz 1992 yılında Kızılırmak Mahallesinde hayırsever Leyla ve İsa AKTUĞ tarafından yaptırılmıştır. Okulu yaptırmaları nedeniyle okulumuzun adı Leyla İsa AKTUĞ İlköğretim Okulu ismi verilmiştir. Okulumuz 5 derslikli olarak yaptırılmış olan okulumuz 1998 yılında 8 yıllık kesintisiz eğitim-öğretime geçilmesi nedeniyle yetersiz kalmıştır. 2005 yılında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından batı kısmına 4 adet yeni derslik, depo ve öğrenci tuvaleti ilave olarak yapılmış ve eğitim öğretime açılmıştır. 2015 yılı Mayıs ayı itibariyle okulumuzda 8 adet derslik, 1 adet Fen Bilimleri Laboratuarı, 1 Müdür odası, 1 İlkokul Müdür Yardımcısı odası, 1 adet hizmetli odası,1 Adet Kütüphane, 1 adet Öğretmenler odası, 1 adet merdiven altı malzeme deposu, 1 adet yemekhane, 3 adet toplam 12 kabinli öğrenci tuvaleti, 2 adet personel tuvaleti  mevcuttur.